درباره‌ی ما

بازگشت به خانه

<یک متن کوتاه درباره‌ی ساختار گروه/سازمان اسطرلاب> لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

گروه اجرایی

بازگشت به خانه
الهام افتخاری

الهام افتخاری

الهام افتخاری پژوهشگر پسادکتری در موسسه‌ی اخترفیزیک جزایر قناری است. او دکتری خود را در سال ۲۰۲۱ در رشته‌ی اخترفیزیک از همین موسسه دریافت کرده‌است. تمرکز اصلی او، در سال‌های اخیر، مطالعه‌ی شکل‌گیری و تحول کهکشان‌ها در بازه‌ی طول موجی فروسرخ نزدیک بوده‌است. به طور خاص او جمعیت‌های ستاره‌ای کهکشان‌ها را از طریق طیف‌سنجی مطالعه می‌کند و با مقایسه‌ی طیف کهکشان‌ها با مدل‌های سنتز جمعیت ستاره‌ای سعی دارد به خصوصیات جمعیت‌های ستاره‌ای کهکشان‌ها پی ببرد. برای این کار او از داده‌های تلسکوپ‌های کلاس ۱۰-۸ متر استفاده می‌کند و بیش‌ترین تجربه‌ی او رصد با تلسکوپ ۱۰/۴ متری GTC در لاپالما است که بزرگترین تلسکوپی به شمار می‌رود که در طول موج فروسرخ نزدیک کار می‌کند. رصد با تلسکوپ‌ INT و توسعه‌ی پروژه‌های رصدی EAST و MAGINASTE و LIBERTY از دیگر سوابق او می‌باشد.


آزاده کیوانی

فائزه اخلاقی‌منش

فائزه اخلاقی‌منش لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.


آ

شایان غیاث‌الدین

شایان غیاث‌الدین لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.


مشاوران و بنیان‌گذاران

بازگشت به خانه

آزاده کیوانی

آزاده کیوانی

آزاده کیوانی، فعالیت‌های نجوم آماتوری را در سال ۱۳۷۸ در مدرسه‌ی فرزانگان تهران و در رصدخانه‌ی زعفرانیه آغاز کرد و سپس با پیوستن به گروه پرتوهای کیهانی دانشکده‌ی فیزیک دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۸۳ با تحقیق نجوم به صورت حرفه‌ای آشنا شد.

او در سال ۱۳۸۷ به دانشگاه ایالتی لوییزیانا رفت و با پیوستن به رصدخانه‌ی پیِر اوژه تحقیقاتش را در زمینه‌ی پرتوهای کیهانی پرانرژی ادامه داد. وی دکترای خود را در رشته‌ی اخترفیزیک در سال ۱۳۹۲ گرفته است و پروژه‌ی دکترایش بررسی تأثیرات میدان مغناطیسی کهکشان راه شیری بر روی انحراف پرتوهای کیهانی پرانرژی در راستای شناخت منشأ و نوع این ذرات بوده است. ‌آزاده پس از پایان دوران دکترایش به دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا رفت و به عنوان پژوهشگر پَسادکترا در زمینه‌ی اخترفیزیک ذره‌ای در تیم تحقیقاتی امان و رصدخانه‌ی نوترینوی آیس‌کیوب به پژوهش پرداخت. سپس به عنوان محقق و مدرس در دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک مشغول شد. به عنوان عضوی از رصدخانه‌ی نوترینوی آیس‌کیوب و رصدخانه‌ی امواج گرانشی لایگو به پژوهش در زمینه‌ی اخترفیزیک پیام‌رسان‌های چندگانه، نوترینوها، و امواج گرانشی مشغول شد. آزاده هم‌اکنون به عنوان دیتاساینتیست کار می‌کند و از ترکیب فیزیک و دیتاساینس در توسعه‌ی تکنولوژی‌های نوین در زمینه‌های مختلف از جمله آموزش و پزشکی استفاده می‌کند.


آیرین شیوایی

آیرین شیوایی

آیرین شیوایی، نجوم را از رصدخانه‌ی آموزشی زعفرانیه‌ی تهران در سال ۱۳۸۰ آغاز کرد. در آنجا بود که تاثیر عمیق معلمهایش او را به نجوم علاقه مند کرد. همکاری با ماهنامه نجوم، برنامه تلویزیونی آسمان شب، ترجمه‌ی کتاب دانشنامه‌ی فضا، تدریس نجوم در رصدخانه‌ی زعفرانیه، و تأسیس پروژه صلح ستارگان با هدف ترویج نجوم و صلح در بین کشورهای جهان، از جمله فعالیتهای ترویجی او است.

آیرین، مدرک کارشناسی خود را در رشته فیزیک در دانشگاه تهران (ورودی سال ۱۳۸۵) کسب کرد و سپس برای تحصیلات تکمیلی به دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید رفت. او مدرک دکترای خود را در رشته فیزیک (تخصص نجوم رصدی) در سال ۱۳۹۶ دریافت کرد. هم‌اکنون او عضو تیم علمی تلسکوپ فضایی جیمز وب و پژوهشگر پَسادکترا در دانشگاه آریزونا است. جیمز وب قرار است در سال ۱۳۹۸ پرتاب شود و جایگزین تلسکوپ هابل باشد. پروژه اصلی آیرین تحقیق درباره کهکشانهای جوان عالم و چگونگی تحول آنها است.

طراح و پشتیبان وب

بازگشت به خانه
شایان غیاث‌الدین

شایان غیاث‌الدین

شایان غیاث‌الدین، یکی از علاقه‌مندان پر و پا قرص اسطرلاب است. از همان روزهای اول راه‌اندازی، وب‌سایت اسطرلاب را دنبال می‌کرد و نظرات سازنده ارائه می‌داد. با این‌که منجم نیست علاقه زیادی به مطالب دارد، سؤال‌های کنجکاوانه‌ مطرح می‌کند و بحث‌ها را بسیار خوب جلو می‌برد. همین علاقه‌ی شایان ما را با او بیشتر آشنا کرد، تا اینکه پی بردیم طراح وب‌سایت است. با شایان صحبت کردیم، و از او خواستیم به ما در طراحی جدید وب‌سایتمان یاری کند. وب‌سایت کنونی اسطرلاب که پیش نظر شماست، حاصل زحمات و کمک‌های شایان است.

دیدگاه‌ها

  1. آرش توکل
    آرش توکل 25 می, 2014، 22:45

    واقعا حرکت شما قابل تقدیر و تشکر است.
    من از طریق مجله نجوم با اسطرلاب آشنا شدم و با آنکه رشته تحصیلی ام به نجوم و فیزیک مربوط نیست، هم فهم مقالات برایم آسان است و هم از خواندن آنها لذت می برم.
    خسته نباشید و موفق باشید

    پاسخ به این دیدگاه
    • آیرین شیوایی
      آیرین شیوایی 26 می, 2014، 08:18

      بسیار خوشحالیم که سایت برایتان مفید و لذت‌بخش است.
      امیدواریم که بتوانیم با مقالات آموزنده مخاطبان خوبی مثل شما را نگه داریم.
      ممنون که به اسطرلاب سر می‌زنید.

      پاسخ به این دیدگاه
  2. بیننده سایت
    بیننده سایت 5 ژانویه, 2015، 09:36

    سلام
    خیلی متشکر خواهم شد اگر به سایت خودتان RSS را نیز بیفزائید. بنده از نرم افزار FeedDemon برای خواندنن مطالب وب سایت های مورد علاقه استفاده میکنم که ورودی این برنامه فرمتی از XML به نام RSS است.
    از اینکه مطالب خود را بی دریغ در اختیار علاقمندان قرار میدهید، نهایت سپاسگذاری را تقدیم میکنم.
    امیدوارم موفقیت روز افزون نصیب شما و همکارانتان شود.

    پاسخ به این دیدگاه
    • شایان
      شایان نویسنده 5 ژانویه, 2015، 20:47

      سلام
      ممنون که مطالب را دنبال می‌کنید و می‌خوانید. خوب شد که یادآوری کردید! لینک Feed وبسایت را یادم رفته بود که در گوشه‌ای درج کنم.
      فکر میکنم با لینک زیر بتوانید به نتیجه برسید. خیلی خیلی ممنون.
      http://staryab.com/feed/

      پاسخ به این دیدگاه
  3. لیلا اسماعیل زاده
    لیلا اسماعیل زاده 18 آگوست, 2015، 14:55

    واقعا مطالب خیلی زیباست ممنون از مطالبتون
    شما در فضاهای مجازی صفحه ای ندارید؟

    پاسخ به این دیدگاه
  4. Razieh
    Razieh 18 نوامبر, 2016، 10:19

    عرض سلام خدمت شما اساتید و بزرگواران
    من کارشناس ارشد فیزیک نجومی هستم و با وب سایت عالی شما از طریق یکی از اساتیدمون آشنا شدم و بسیار ممنونم بابت مطالب بسیار مفید شما. من ۱۱ ساله که کار رصدی و مطالعاتی دارم.میبخشید خانم کیوانی و خانم شیوایی عزیز می تونم آدرس ایمیل شما رو داشته باشم؟

    پاسخ به این دیدگاه
  5. shkdorche
    shkdorche 1 ژانویه, 2017، 13:52

    سلام.فکر می کنید که کسی با تحصیلات کارشناسی ارشد علوم زیستی و ۵۸ سال سن می تونه در رشته نجوم ادامه تحصیل بده.؟ این رشته در ایران که تدریس نمیشه؟

    پاسخ به این دیدگاه
    • آیرین شیوایی
      آیرین شیوایی 2 ژانویه, 2017، 08:27

      سلام، برای تحصیل در نجوم داشتن پیش‌زمینه‌ی فیزیکی خیلی کمک‌ می‌کند. قطعا که می‌شود در این رشته تحصیل کنید، اما زحمت بیشتری دارد، چرا که باید درسهای فیزیکی را بگذرانید. رشته‌ی نجوم در مقطع لیسانس در ایران ارائه نمی‌شود، اما در مقاطع بالاتر شاخه‌هایی از نجوم در دانشکده‌های فیزیک تدریس می‌شود.

      پاسخ به این دیدگاه
  6. d
    d 16 جولای, 2017، 19:12

    سلام و خسته نباشید بابت سایت خوبتون، یک سری سوالی دارم(درباره تحثیث علمی امواج کیهانی) می خواستم بدانم چطور میشه با نویسندگان سایت خانم کیوانی یا شیوایی، صحبت کنم؟
    ممنونم

    پاسخ به این دیدگاه
  7. امیر بینایی
    امیر بینایی 8 جولای, 2018، 10:52

    از آشنایی با فعالیت های شما و شخصیت های شما عزیزان چند دقیقه ای اشک شوق ریختم.کاش بتونم از روزمرگی زندگی بیام بیرون و دنبال علاقه ام برم

    پاسخ به این دیدگاه
  8. مریم
    مریم 23 مارس, 2019، 08:56

    سلام من میخوام درباره امواج رادیویی اشکارسازی شده از ستاره های نوترونی اطلاعتی کسب کنم . لطف میکنید و به من منابع معرفی کنید تشکر

    پاسخ به این دیدگاه
    • آزاده کیوانی
      آزاده کیوانی 14 ژوئن, 2019، 18:23

      سلام، بهترین کار اینه که در سایت arxiv جستجو کنید و مقالاتی که در زمینه‌ی امواج رادیویی از ستاره‌های نوترونی نوشته شدند رو بخونید.

      پاسخ به این دیدگاه
  9. علی هادیان
    علی هادیان 7 می, 2019، 20:50

    آفرین، کارتون فوق العاده است.

    پاسخ به این دیدگاه
  10. فرهاد
    فرهاد 3 ژوئن, 2020، 23:29

    سلام من امشب دنبال مطلبی در این زمینه میگشتم که با این سایت آشنا شدم و بسیار خوشحالم که هستید و از ته قلب خوشحالم با اینکه امشب حال خوبی ندارم اما از بودن شما واقعا خوشحالم امیدوارم بتونم با دنبال کردن استطرلاب علم خودم رو افزاریش بدم بازم ممنون

    پاسخ به این دیدگاه
  11. محمدحسین
    محمدحسین 5 جولای, 2020، 16:44

    عالی و باعث افتخار

    پاسخ به این دیدگاه
  12. Niko
    Niko 17 ژانویه, 2021، 22:34

    سلام ، من یه سوالی داشتم.
    برای گرایش اختر فیزیک بهترین زبان برنامه نویسی چیه؟!

    پاسخ به این دیدگاه
    • آزاده کیوانی
      آزاده کیوانی 19 مارس, 2021، 15:52

      زبان‌ها مختلفی استفاده می‌شه ولی به نظرم پایتان از همه بیشتر استفاده می‌شه این روزها و برای برخی کارها سی‌پلاس‌پلاس.

      پاسخ به این دیدگاه
  13. امیر
    امیر 21 ژانویه, 2021، 10:46

    درود من تازه از طریق استاد نوروزی با اسطرلاب آشنا شدم واقعا سایت علمی خوب و کارآمدی رو درست کردید تشکر میکنم از تمام نویسندگان سایت.
    شاد و سالم باشید

    پاسخ به این دیدگاه
  14. محمد ذوالفقاری
    محمد ذوالفقاری 25 دسامبر, 2021، 19:23

    درود به شما بنیانگذاران اسطرلاب
    امروز که تلسکوپ فضایی جیمزوب با موفقیت پرتاب شد. خبری درباره داشمند ایرانی عضو این پروژه (خانم شیوایی)در خبرگزاری ها منتشر شد و با دنبال کردن سایت ایشون به اسطرلاب رسیدم.
    امیدوارم این تلاش ها برای آشنایی هرچه بیشتر علاقمندان به نجوم سرزمینمان ایران ادامه دار باشد.
    با آرزوی بهترین ها

    پاسخ به این دیدگاه
  15. مرتضی
    مرتضی 27 دسامبر, 2021، 22:33

    سلام شما باعث افتخار ایران و ایران زمین هستین. ما به شما افتخار میکنیم.من خیلی به مسایل علمی و فضا علاقه دارم.بیشتر مستندها رو در مورد فضا دنبال میکنم. خوشحالم شما به عنوان ایرانی در چنین سطحی هستین..

    پاسخ به این دیدگاه
  16. مرتضی
    مرتضی 27 دسامبر, 2021، 22:35

    لبخند همیشه بر لبانتان باد

    پاسخ به این دیدگاه
  17. ناهید
    ناهید 29 دسامبر, 2021، 00:50

    درود به جواهر های ناشناخته سرزمینم ۰از اینکه تازه اسم شما عزیزام را شنیدم خیلی افسوس می خورم بی شک وجود شما الگوی برای دختران این سرزمین است۰

    پاسخ به این دیدگاه
  18. سمیه رحمانی
    سمیه رحمانی 9 مارس, 2024، 20:10

    خدا قوت به همه دوستان ،عالی…..

    پاسخ به این دیدگاه
  19. فاطمه
    فاطمه 10 مارس, 2024، 22:18

    بسیار زیبا عزیزان سرزمینم….امیدوارم در ایران عزیز بتوانید به کودکان علاقه مند و مستعد و بی بضاعت سرزمینمان هم کمک کنید…..درسایه ایزد سلامت باشید…..

    پاسخ به این دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

<